9 jul 2007, 23:45

Дъжд 

  Poesía
883 0 3
Дъжд вали,
някой пак твърди, че любовта не съществува,
някой пак диктува правила,
мислейки за истина една.

Дъжд вали...
някой пак върви по пътя
към ада,
пак пропада...

Дъжд вали
красиво е, нали?
Видях в нечии тъжни очи
как дъждът неспирно вали...

© Ониксче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??