Облече своята дъждовна рокля есента,
обу обувки с токчета - ей тъй, за висота.
Разстла над главата си листа,
за да не развали прическата й той - дъждът.
Огледа се във локва
от сребърна вода,
червило на устните си сложи
и закрачи
смело под дъжда.
Но там, на ъгъла се спря.
Момче за първи път целуваше момиче...
© Весела Славова Todos los derechos reservados
Свежество!
Много-много-много любимоооооо!