31 oct 2020, 19:32

Дъждовен ден 

  Poesía
329 1 0

Весело мокри дъждът и облива

косите, лицето, ръцете ми. 

Затварям очи и с усмивка целувам 

капките весели. 

А те като песен в сърцето ми чукат.

Прогонват тъгата от мен.

Горе, на покрива, гълъби гукат. 

Радват се в светлия ден. 

© Желязка Дракалиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??