Разплетени клони
протяжно извиват
ръцете си грациозни
към моя прозорец -
чакат прегръдка.
~ ~ ~
Нощната градина
спомени извиква
за смълчани пейки,
в кръг наредени
около призрачно езеро,
в което лилиите спят ...
~ ~ ~
Дъждовен следобед.
По ситния пясък,
отпечатващ стъпките,
попиват сълзите
на отминалата любов...
22 март 2011г
© Хрис Todos los derechos reservados