Дъждът вали в сърцето ти ... за мен.
И в мен вали ... Без изгледи да спира.
Цигара паля. Пуша нервно, Уморен,
денят в очите ми по мъничко умира.
Ще си налея двойно. После за капак,
ще пусна музика. Какво пък толкова...
Жената в мен ще се събуди и без страх,
ще прогони тази толкова, ужасна болка.
Ще пия! За всички бивши! И за теб!
Наздраве за сърцето, дето не разбира!
Напих се зверски с чувства. Няма лек,
а дъждът вали, без изгледи да спира.
24.02.2015
© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados
Наздраве за сърцето, дето не разбира!
Напих се зверски с чувства. Няма лек,
а дъждът вали, без изгледи да спира... "
Е тва последното е ..... ммм . Прекаляваш