Дъждовно
След изгрева ще бъдеме ли заедно?
След изгрева дали ще ни боли?
Ще си шептим ли думи постоянно,
ще имаме ли сили да простим?
Ще бъдем ли отново същите – не зная,
дъждът ли ще целува моите уста,
ще се открием ли отново в безкрая
или самотни ще се лутаме в света?
© Мери Todos los derechos reservados