В страните на великите държавници
не вярват на лекета и продажници.
На всеки появил се нов измамник
е лепнат етикет със надпис “задник.”
В държавата на скъсаните задници,
избираме боклуци и продажници.
Гласуваме за всеки нов измамник,
макар да знаем, че е лъснат задник.
И задниците стават ни държавници,
макар да са боклуци и измамници.
Начело ни застава някой задник
и мигом тук настава вечен празник.
Празнуват тук великите измамници,
продажници и лъсналите задници.
До следващия нов крадлив измамник,
поредният измислен лъскав задник.
Празнуват даже скъсаните задници
на Коледа и няколкото празници.
Надявайки се, по-добър държавник
да им оправи скъсания задник.
Юри Йовев
Август 2024 г.
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados
В държавата на скъсаните задници
го карам на момета и на баници! 😊