Не те родих, не бе ми отредено,
навярно много грешна съм била.
Залутах се из звездното вретено
и продължих да вярвам в чудеса.
Ти бе звездичка мъничка и мила.
Обичам те, лудетино, без мярка
и те нарекох с името ти - Стела.
Сега сме двете - дъщеря и майка!
© Nina Sarieva Todos los derechos reservados