Obra no adecuada para menores de 18 años
Ела...
Eла... и ме прегърни,
усети как тялото ми тръпне за теб,
ела... и ме докосни,
плъзни по кожата ми късче лед.
Ела... бъди безкрайно нежен
или пък мъничко лош,
гледай ме с поглед предизвикателно тъжен,
моли ме за още и още любов.
Завладей ме с влажни устни,
проучи всяка част от мен,
със сметана и ягоди вкусни,
покрий моят бронзов тен.
От страст дери ме до болка...
нека останат горещи следи,
нека тази нощ е незабравима и дълга,
обсипана с любов от две слети души.
И на сутринта щом очи аз отворя
искам да те видя до мен,
да те целуна и проговоря:
„Добро утро обич, ти си всичко за мен ”.
© Мария Амбова Todos los derechos reservados