Е, сърце, кажи ми,
що за обич чувстваш ти?
Нали уж трябва с мене да избираш,
а ти напук ли ми мълчиш?
Е, сърце, кажи ми,
още колко да те чакам в нощта?
тя, душата ми, изгаря.
А ти мълчиш залисано сега.
Е, сърце, кажи ми,
стига вече, престани.
Аз нужда имам да обичам.
А ти от радост нужда имаш ли?
© Бойка Миркова Todos los derechos reservados
що за обич чувстваш ти? страшно начало.СУПЕР Е 6 От мен