Сърцето ми в ритъм див заби...
Любов гореща с могъща сила ме обви...
Напълно животът ми се преобърна,
когато в него влезе ти...
С любов и нежност ме обгърна
и с теб крояхме бъдещи мечти!
Любими, никога не ме оставяй
без тебе тъжна да стоя!
Дай ми туй, от което се нуждая...
С пълни шепи дай ми любовта!
Недей отблъсквай ме със студена ласка...
Не прави така, че да си отиде любовта...
Нека, както двама си обещахме,
да делим болката и радостта!
За друг не ща и да помисля...
За мене ти си единствен в света!
Точно ти ми даде вяра,
че все още съществува любовта!
От мене ще получиш
любов, разбиране и топлина!
А от тебе единствено желая
да остана единствена в твоята душа!
Обичам те, никога не го забравяй!
Ти си моята сбъдната мечта!
Обичам те, никога не ме оставяй!
За мене ти си любовта!
© Тери Герова Todos los derechos reservados