Колко лесно скланяте глава
пред думите ми истински
и колко лесно
атакувате с празнословното
лицемерие...
и колко лесно
хулите грешника,
чиято душа се е смирила,
та вие ли да не я помачкате малко,
колко лесно
хулите различния,
но и да искате,
не можете
да станете като него.
© Мария Todos los derechos reservados