26 jul 2011, 23:24

* * * 

  Poesía » De amor
895 0 0
Искам сред вълните на живота
да си имам малък остров.
Остров от желания, мечти и светли хоризонти.
И там, на този остров, ти да носиш
мириса на свежите цветя,
мириса на утринната слънчева дъга.
Да бъдеш моето вечно лято
и хладен нощен бриз, в който да се галя,
притворила очи и замечтано да притихвам
в морето от целувки необятни.
В прегръдката ти силна неуморно залеза да съзерцавам
и въпреки че си до мен,
аз пак за теб да мисля, да мечтая и копнея.

© Живка Паскалева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??