* * *
Бях весел.
После
твоят път
пресече моя.
И като прах
по
леп
на
ха
върху ми
грижите.
Смехът ми литна
неизвестно где...
Сега се мъча
да го върна,
но може ли
да стане цял кристалът,
разпръснат в сто парчета?
Живодар ДУШКОВ
© Живодар Душков Todos los derechos reservados
Поздрави!