* * *
Самотна
улична лампа
разпръсква оранжеви
лъчи из мъглата.
Гарвани бясно кръжат
и сякаш си раздират
гърлата.
На пейка
прегърнати
стоят момче и момиче.
Пият водка
в нощта.
Някъде вие
улично куче.
© Калоян Бинев Todos los derechos reservados