21 ene 2012, 5:12

* * * 

  Poesía
398 0 0

Какво ще ми отнемаш още?

Слънцето, луната и звездите?

Знаеш ли, да сложим край...

вземи живота ми и повече

не си играй.

Играта свърши, финито,

капиш, дърпай шалтера...

© Дани Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??