Между сън и реалност,
между свян и мечта
аз живота прегръщам
на съдбата в дланта.
На ръба съм отново
и не знам накъде
тоз живот неспокоен
иска мен да отведе.
Тъжен танц аз танцувам
с душата в ръка.
Подарявам надежди
и раздавам тъга...
Кръстопът е напред,
а зад мен самота...
Накъде да поема?
Накъде да вървя?
© Ледено-Студена Истина Todos los derechos reservados