5 jul 2014, 23:32

* * * 

  Poesía » De amor
411 0 1

Божественият тон на любовта,
със който ти в душата ми отекваш
по пътя ми чертае светлина
и сипе мрак по грешните пътеки.

Усещането ти - на струна,
която се целува с небеса,
успя да се превърне в дума
и падна в мене - капчица роса.

Импресия от розови зюмбюли
превзе сърцето ми - ела
през спомените за тръпчиви дюли,
когато се открехне есента...

© Тони Колев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??