16 jul 2010, 11:43

*** 

  Poesía » De amor
498 0 0

Къде си днес, любими мой?
Защо не си до мен?!
Побързай! Направи завой...
И тук ела в тоз' мрачен ден!


Очите ми целувай,
реките да пресъхнат...
Косите ми помилвай
и мигом ще разцъфнат...

Усмивка вечна ще се възцари
на каменното ми лице...
И любовта ще озари
скованото сърце...

Ако до мене само бъдеш ти!!!


/10 Юли 2009/

© Таня Шопова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??