11 sept 2012, 23:05

Един ден 

  Poesía » Otra
965 0 1

Един ден просто силата в мен се върна!
Един ден просто ми потръгна!
Нямаше сълзи в очите,
болката изчезна с дните...

 

Един ден аз за теб говорих,
но вече не болеше...
Загърбвам вече всичко,
беше то каквото беше!

 

Един ден усмивката ми беше искрена,
просто всичко беше истина!
Друг при мен стоеше,
за тебе вече мен не ме болеше!

© Христина Юлианова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??