ЕДНО ПАЛЕЩО РЪКУВАНЕ
ЕДИН СПОМЕН С ЕДИН МЪЖ
ЕДНО ШАРЕНО ПЪТУВАНЕ
И НЕОЧАКВАН ЛЕТЕН ДЪЖД
ЕДНА СТЪПКА ПО ТРЕВАТА
ЕДНО ЛЯТО СЪС КРИЛА
ЕДИН ФИЛМ ЕДНА СОНАТА
ОТ ЗВУЦИ И ОТ СВЕТЛИНА
ЕДИН ЖЕСТ ЕДНО СИЯНИЕ
ЕДИН ГРЪМ ОТ ВЕЧНОСТТА
ЕДИН СЪН ЕДНО ВИДЕНИЕ
ЛЮБОВ ТИ ЛИ СИ ТОВА…
ЕДНА ПЪРВА МОЯ ПЕСЕН
ЕДНО ЦВЕТЕ ВЪВ СЪНЯ
ЕДНА ПРОЛЕТ И ЕДНА ЕСЕН
И БЕЛИ БЕЛИ ХВЪРЧИЛА…
© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Todos los derechos reservados
Браво!!!