Продължение на стихотворението ми:
"Болка"
Един живот безгрижен, подреден,
кариера, сватба, дом, деца.
Един живот с добри другари
и с много – много любещи сърца.
Минаваха годините така,
децата станаха големи,
напуснаха те родната стреха
и почнаха проблеми след проблеми.
В пустият дом настана тишина,
не чуваше се вече детски глъч
и бавно и полека, ден след ден,
домът изпълни се със злъч.
Един живот, тъй подреден
отнесе го като че ли порой,
а домът с любов граден
в кавги и спирт потъна той.
Изчезнаха приятелите стари,
в косите времето втъка сребро
и вместо радост от живота,
изчезна всякакво добро.
Един живот потънал в алкохол,
един живот потънал във отчаяние.....
Разликата между него и смъртта
оказа се на изстрел разстояние!
Авт. Весо: 01.12.2021г.
© Веселин Христов Todos los derechos reservados