2 sept 2009, 22:40

Един непознат 

  Poesía
564 0 2

Един непознат


Не те познавам, но ще ти се доверя
във времето на пълно недоверие!
Тези сакрални думи ми прошепна ти,
когато с теб се запознахме вчера.

Разказа ми за всичките беди,
които случвали се с теб случайно.
Предателства редували се с думи зли,
а ти все повече си се отчайвал.

Така до вчера... Бил си на ръба
да се простиш с живота си злощастен.
А може би съм феята добра,
която Господ с обич ти е пратил...

Не можем да го знаем... Все едно,

дали съм  точно Тя, или пък  друга.

Аз те изслушах... Май си по-добре...

Дано така е! Сбогом! Не тъгувай!...

© Димена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Усмивчици и те гушкам лирически !
  • Никак не е малко това, че лирическата го е изслушала!
    Дори да не е Тя, поне да знае, че му е олекнало!
    Поздравчета!
Propuestas
: ??:??