''Един обичам и за един ще умра! Колкото и сърца влюбени в мен да са, моето оставих го на него! Света за него аз ще преобърна, но никога вече няма да го върна. Вечен спомен ми остави той - белег в сърцето. И сто мъже, хиляди, безброй пак за него кръвта си ще пролея. Сърцето си дори ще дам, само да го милвам вечер. На дявола душата си ще дам, за да бъда миг до него!Един обичам и за един ще умра - гроб до гроб ще лежиме двама! Един обичам и за един ще умра - а той за мене нивга няма! ''
© Памела Todos los derechos reservados