8 nov 2023, 5:39

Един поглед 

  Poesía » De amor, Verso libre
283 1 0

Един поглед, гибелна красота,
Трябва да си нащрек във нощта,
Нощ луда, съблазняваща,
Разпалваща страстта.

Един поглед, пленяващ,
Докосва те, изгаряш,
Но не можеш да се съпротивляваш,
Вече не ти решаваш.

Влюбен и опиянен,
Никога преди не е изпитвал това,
Чувства, че е прероден,
Будейки се смаян от съня.

© Виктория Янева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??