Поредна нощ дойде в съня ми ти.
Усмихна се, приседна на леглото.
В прозореца надничаха звезди.
До този миг сърцето бе самотно!
С мен остана чак до сутринта!
Целувките ти ме изгарят!
Но се стопи със първата зора!
А през деня до болка ще ме парят!
Поредна нощ със тебе съм щастлив!
Поне в съня си мога да те имам!
Когато си със мен се чувствам жив!
Прегръщам те в съня, до теб заспивам!
Но то е само сън! Една мечта
която само нощем оживява!
После се изгубва през деня!
И само спомен от нощта остава!
Ти си като рана във душата,
тя не спира в мене да кърви!
Бягаш през деня от светлината,
ала тя не спира да боли!
Нощем чакам със надежда мрака!
Чакам те да дойдеш пак в съня!
Чакам те! Сърцето ми те чака
всяка нощ, та чак до сутринта!
09.12.2023 г.
© Георги Иванов Todos los derechos reservados