В час сядам аз
и започвам да приготвям
учебници наред,
дойде време за многочет.
С най - добрата класна на света,
ще започнем ний часа.
Ще решаваме задачи всички,
за да сме отлични ученички.
И в миг поглеждам,
госпожата нарежда...
Двеста, триста и отгръщам листа.
Ала, бала портокала,
изваждам химикала.
По български език и литература
ще държим матура.
Момчетата се опитват безнадежно
да направят нещо по-прилежно,
но не им се получава.
С много мъка и сълзи
ще изкарат те за ,,3".
Стига толкоз съм се смяла,
че двойка като патка
плава в моята тетрадка.
На английски казвам ,,BAY"
и заминавам за Хавай!
© Ирина Todos los derechos reservados
че двойка като патка
плава в моята тетрадка.".
Уникално е... Браво!!!