Такова вплитане на думи, страст и ритъм!
И подредени с топло, нежно чувство,
с много мощ...
Невежия аз, нека да попитам:
каква е силата в това изкуство,
че в ден превръща тази тъмна нощ?
Нима във думите ти крие се стихия?
Кипи във тях живот във порив нов!
Половинката си да намериш в тъмнината не е ли магия?
Вулкан такъв нарича се Любов.
© Ангел Милев Todos los derechos reservados
Вулкан такъв нарича се Любов."
Много ми хареса! Силно! ❤️