4 sept 2014, 17:41

Един във друг 

  Poesía » De amor
562 0 0

Случайно срещнах те и припознах се

във изрисуваната бяла роза,

от картината прашна,

изтъкана от истински чувства.

 

Усетих те във себе си и се запитах:

Дали си истина и ми се случваш?

Душата ми от мрака разбунтувана се пита

дали си истинска или си лудост.

 

Доверявам се на сърцето си.

Не знам, кога ще стигна до теб 

и ти до мен, 

но ще те взема...

и ние двамата, един във друг ще си останем сплетени.

© Виктор Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??