Единение 5
В дни на трудности усещам
Бащинското Ти присъствие,
в дни на радости се сещам
за тайното Ти неотсъствие!
В нощ на изпитни изпитвам
могъщото Ти възкресение,
а в нощ на падане опитвам
от Всемогъщото търпение!
29. 03. 2009 г.
Прага
© Станимир Тахов Todos los derechos reservados