6 sept 2011, 22:00

Единствен 

  Poesía
527 0 0

Дълга и студена зима, а ти -

червено въгленче във пепелта.

И топло слънце - късно есента.

Звездичка светла в тъмното чергило на нощта.

Хладен, тих ветрец във лятото горещо.

На пролетта вълшебното лице.

Единствен ти усети как бие мойто топло сърчице!

© Анжи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??