Е Д И Н С Т В Е Н
Истинската поезия е занаят превърнат в Изкуство,
Изкуството е Дъх Неповторим, Отминаващ...,
за кратък миг само потопен в Емоцията и Чувството,
същината на Вечността можеш,да хванеш.
Няма връщане, затова е толкоз прекрасно...
Много пъти целуваме, но първият път е единствен,
Мигът е изпълнен със Истинско Щастие,
което цял Живот после ни липсва.
05.07.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados