19 may 2024, 0:20

Единствена 

  Poesía » De amor
165 1 0

Единствена

 

 

Ще те обичам и след сто години!

Ще те обичам както и сега!

Времето лети и ще отмине,

но ти ще си единствена в света!

 

Обичам те каквато си, такава!

След сто години пак ще е така!

Една жена това го заслужава

да е единствената във света!

 

Не се променяй и след сто години!

Бъди такава ти, каквато си!

Бъди жена! И нека твойто име

да бъде като утринна зора!

 

Ще те обичам пак след сто години!

Ще те обичам даже да боли!

Времето за миг ще си отмине,

единствена ще си останеш ти!

 

18.05.2024 г.

 

 

 

© Георги Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??