14 jun 2009, 18:49

Единствена любов 

  Poesía » De amor
740 0 0

Става ли ти по-добре,
или по същия начин се чувстваш,
когато останете насаме,
когато нежно я гушкаш.
А когато дълбоко те разочарова,
или лош вкус в устата ти остави,
не измисляш ли причина да я обичаш нова,
или в чувства кавгата ще се удави.
А когато грешките ти тя прости,
или обидена рони сълзи,
сърцето не те ли боли,
със нея не страдаш ли и ти?
Защото когато я обичаш, кръвта е една,
защото когато я обичаш, на всичко си готов,
защото когато я обичаш, в едно са две сърца,
защото, Господи, това е единствената любов.


© Никой Нищо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??