Образа ти пазя,
в мислите ми плахо си стои.
Един ден, ако не виждам,
знам, че с мен ти там ще си.
Гласът ти нежен
тихичко в главата ми шепти.
Един ден, ако не чувам,
той за мене ще звучи.
Думите ти – силни,
със сърцето си помня до една.
Един ден, ако не мечтая,
те ще ме изправят на крака.
© Янита Todos los derechos reservados