Ако някой днес ми каже:
Намисли си ти желание едно!
Бих поискала да мога
да се будя всяка сутрин в твоето легло.
Да усещам аромата,
топлата ти кожа...
А дъхът ти тялото ми да обхожда.
Да усещам топлината,
огнените ти ръце...
А устните ти да пълзят по моето лице.
И ако някой днес ми каже:
Достатъчно ли е това?
Бих отвърнала му: Да!
Щастлива аз ще бъда,
щом блясъка в очите ти на сутринта ще видя!
© Антония Todos los derechos reservados