Кафе, бар, песента любима.
Скъпа, за теб е моето “Free Me”.
Топлота, тиха нежност...
Любов в очите ти чета
устните мълчат...
Очите говорят...
Отпиваме по глътка
от чашката с мента...
Намериха се, неуспели да се загубят...
© Катина Иванова Todos los derechos reservados