Една девойка красива
все в душата ми стои,
болки, тревоги в нея тя приспива,
затуй сърце не може да и устои.
Нежно ще се усмихне тя,
като славей ще запее,
есен е, но не вехнат цветя,
има смисъл да се живее.
© Георги Todos los derechos reservados