Eдна догаряща свещ
Една догаряща свещ - дебне в мрака.
Една догаряща свещ - тебе чака.
Една догаряща свещ - в душевно изгнание.
Една догаряща свещ - и много страдание.
Една догаряща свещ - своя пламък сънува.
Една догаряща свещ - всяка нощ с мен будува.
Една догаряща свещ - в спомени танцува.
Една догаряща свещ - за теб тъгува.
Една догаряща свещ - гори в тъмнината.
Една догаряща свещ - общува с душата.
Една догаряща свещ - тя ражда спомени.
Една догаряща свещ - това са спомени
от мен, от теб, от нас отронени.
Една догаряща свещ - изгоря в мрака.
Една догаряща свещ - а часовникът до нея трака.
Една догаряща свещ - тя тебе чака.
Една догаряща свещ - не те дочака.
23.X.2009г, Враца
© Радина Стоянова Todos los derechos reservados