Една душа, една едничка.
Търсеща любов в света.
Мъчи се горката, сам самичка.
С всички сили да открие любовта.
Но все проваля се горката.
Вече и надеждата ще изгуби.
Ако не се изправи тя самата.
Животът с мъка и със самота ще я погуби.
Една душа, трептяща във нощта.
Като бяла, нежна птица.
Търсеща в безредие нежността.
Желаеща подкрепа и любов.
! От една, единствена душица!
© Никалас Борисов Todos los derechos reservados