Ти и аз една душа сме
Ти и аз сме заедно и след смъртта
Ти и аз една мечта сме
Ти и аз сме повече от любовта
Ти и аз една душа сме
Заедно живеем и умираме
Аз и ти една душа сме
И винаги ще се намираме
© Айера Райана Todos los derechos reservados