Загнездена е в мен идея,
че аз за живите живея.
Раздавам аз и добротата
на всяка календарна дата.
Готов съм всекиму да кажа
"Здравей!" и тъй да го откажа
от лоши мисли във главата:
да не заключва си бравата
на портата си вън на двора-
да влизат само добри хора.
Готов на всеки да помогна,
аз егото си да надмогна
и във душата ми да никне
любов, и който в ней надникне
да схване моята идея,
че аз за друго не живея...
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Благодаря, Мариана!
радвам се, че харесвате! Поздрави!!