1 sept 2009, 0:28

Една история без край... 

  Poesía » De amor
938 0 0

Една нощ красива,

една двойка влюбена,

една любов споделена,

една целувка нежна,

едно сбогуване последно,
едно погребение печално

и любовна приказка с тъжен край.

Една сутрин слънчева,

една усмивка тъжна,

един спомен хубав,

един миг на щастие,

една история повтаряща се вечно.

Една история за двама млади,

една история за тяхната мечта,

една история за бягство,

една история без край...

© Кори Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??