28 mar 2018, 2:11

Неизпратено писмо... 

  Poesía » De amor
497 0 0

Една Жена – стои на малка гара, 
нарамила живота си на гръб. 
Просветва във ръцете ѝ цигара...

Красив сюжет – Сама Жена, на път! 

 

Навярно тя не знае, че ме чака – 
и, затова – се лута във мъгла... 
От тук - отдавна не минава влака! 
Обраснали са релсите в трева... 

 

Един младеж – от Никъде пристигнал –
предлага ѝ да повървят пеша... 
Понякога – Една Пътека стига –
ако е извървяна – със Душа... 

 

Ю. П. в съавторство с Г. М.

© Юлиян Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??