Скрита дълбоко в сърцето,
родена в миг неволен тишина,
литнала високо към небето,
изгряла в снопче лунна светлина,
разпалила пожари луди,
нарисувала лицето на нощта,
в този късен час събуди
с трепет поривите на страстта,
една любов внезапно долетяла
в началото прилична на шега,
днес тъй ярко заблестяла
и грееща в очите ни сега.
Една любов нечакана, недостижима,
довчера само чакан блян
е днес мисъл единствена, любима,
днес миг вълшебен и желан.
19.10.2015г.
Мими Янева
© Mimi Ivanova Todos los derechos reservados