5 ene 2013, 0:11

Една мечта 

  Poesía » De amor
579 0 0

Една мечта, обгърната в копнеж,
една мечта и реална, и фалшива.
Една мечта, отвеждаща ме там далеч,
една мечта, с която да се чувствам жива.

 

Една мечта - тъй тягосно обречена,
една мечта, граничеща с провал.
Една мечта - със твойто име бе наречена,
но стигна се до тъжния финал.

 

С една мечта отдавна се сбогувах,

една мечта отлитна надалече.
Една мечта, докосната за малко,

и знам, че няма да се върне вече.

© Милица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??