3 sept 2016, 17:26

Една нощ без думи и без секс, но в любов... 

  Poesía » De amor
961 1 3

 

Аз обикновено съм затворена уста,
но ръцете и очите ти са стихотворение
което ми вдъхва доверие, вдъхва ми душа 
отваря ме и нарушава мълчанието,

което ме обгръща, без да говоря...

© Радост Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??