Една вечер наех лодка
И по реката стигнах далеч
Но в огледалото когато поглеждам
Разбирам, че нямам възможности
Събрах си багажа
Дори плочките в банята
Направих масаж
На всички стени и огради
Отворих прозорците и поканих дъжда
Тръгнах завинаги да разбирам света
Всички котки са с мен
Драскат като луди
С ноктите си правят ден
С мяукането си го губят
15.09.2005
© Десислав Илиев Todos los derechos reservados