Не съм за тоз живот, не съм
за тука, безполезна съм.
Защо забравя ме смъртта,
вместо мен прибира други същества?!
А я моля, всеки ден,
да не взима друг, а само мен.
И наблизо ми минава,
но накрая пак оставам.
Ето, давам си живота,
ще го разменя с охота
с някой подреден и смислен.
Даже без да се замислям.
© ЕЛЕНА ГОГОВА Todos los derechos reservados