Когато бродиш сама в калта
и съзреш сребърна звезда,
откриваш тайнствена любов,
нежна музика и тих благослов.
За теб родена е тази звезда,
ти си нейната сянка в нощта,
тя е твоето слънце денем,
ти си неговата златна луна.
Две души, открили любовта,
два полюса, две вселени,
разминават се ден и нощ,
но са заедно във вечността.
© Лора Todos los derechos reservados